RABC Administratie & Belastingconsulenten B.V.
Facebook

Ondernemersadvies

Laten we er niet omheen draaien: ondernemen kan soms best pittig zijn. U staat er immers alleen voor, ook al heeft u nog zulke betrokken mensen om u heen. Uiteindelijk moet ú immers de knoop doorhakken. Een advies van ondernemer tot ondernemer kan dan wel eens plezierig zijn.

Doorgroeien of pas op de plaats maken? Herstructureren of overnemen? Ondernemen of managen? Zomaar enkele vragen waar een ondernemer het antwoord op moet vinden.

Koers

We hebben ruimt twintig jaar ervaring als ondernemer en kennen het bedrijfsleven natuurlijk door en door. We zijn weliswaar geen juristen, bedrijfseconomen of organisatiedeskundigen, maar zijn op alle ondernemersterreinen meer dan voldoende thuis om met u te sparren, u te adviseren en u te helpen bij het bepalen van de koers.

U bepaalt

Hoe we dat doen? Dat bepaalt u helemaal zelf. De ene ondernemer is de andere immers niet. Klankbordsessies of coachingsgesprekken, wekelijks of slechts af en toe… het kan allemaal. Wat altijd hetzelfde blijft, is onze praktijkgerichte aanpak.

5 november 2019